B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


EVENIMENT: întâlnirea ANIS de la Iași

EVENIMENT: întâlnirea ANIS de la Iași

ANIS organizeaza o noua intalnire cu companiile high-tech in Iasi, in data de 19 ianuarie 2017, intalnire organizata cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, prin Grupul Local de Lucru pentru Tehnologia Informatiei si cu implicarea comunitatii locale. Evenimentul va avea loc in Sala Mare a Primariei Iasi (Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr. 11).

Discutiile vor fi gazduite de catre dl. Mihai Chirica, Primar al Municipiului Iasi, alaturi de reprezentantii Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii – ANIS, PricewaterhouseCoopers, reprezentanti ai mediului de business, etc.

Intalnirea va include o informare asupra noutatilor din zona fiscala care vizeaza industria de tehnologie, aplicarea lor si modalitati de implementare (ordinul privind scutirea de impozit pentru crearea de programe de calculator, Stock Option Plan pentru angajati, scutirea de impozit pentru profitul reinvestit), precum si o discutie referitoare la optiunile de formare alternativa pentru industria high-tech.

**Agenda evenimentului**

10.00 - 10.15 Cuvant de deschidere: Mihai Chirica, Primar al Municipiului Iasi - Prioritati pentru Iasi si dezvoltarea sustenabila

10.15 – 11.00 Cod Fiscal si impactul noilor prevederi asupra industriei de tehnologie (scutirea de impozit pentru activitatea de creare de programe de calculator, SOP si scutirea de impozit pe profitul reinvestit)
Andreea Mitirita, Tax Director, PricewaterhouseCoopers
Alexandru Timis, Public Affairs Manager, ANIS

11.00 - 11.45 Atragerea de talente in industrie: Programe de reconversie/formare rapida - solutia pentru acoperirea deficitului de talente? Dan Zaharia –Scoala Informala de IT
11.45 - 12.30 Networking /coffee

RSVP: Va rugam sa confirmati prezenta la eveniment pana la data de 17 ianuarie 2017.

Contact:
• Alexandru Timis, ANIS, Alexandru.Timis@anis.ro
• Adina Stoleru, Primaria Iasi, Adina.Stoleru@primaria-iasi.ro 

Acces: Evenimentul la avea loc in Sala Mare a Primariei. Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 9:15, pe baza confirmarii prealabile si a cartii de identitate.

Evenimentul va fi transmis live pe canalul youtube al Primariei Municipiului Iasi si pagina de eveniment Facebook :

https://www.facebook.com/events/1817964441825559/?active_tab=about