B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Anul viitor va începe proiectarea noului drum către aeroport

Primarul Mihai Chirica a anunțat în timpul ședinței extraordinare a Consiliului Local de marți, 10 iulie, că municipalitatea a găsit o cale rutieră alternativă către aerogară. Banii pentru acest proiect vor fi prinși în bugetul de anul viitor.

„Salut public faptul că Wizz Air a lansat noi destinații la Iași. Pentru noi este o mare realizare. Sunt însă două alte aspecte pe care trebuie să le acoperim. Primul se referă la capacitatea din ce în ce mai precară de procesare a pasagerilor și, poate, printr-un efort alături de Consiliul Județean, vom putea remedia acest lucru. Pe de altă parte, de mai bine de o lună ne străduim să găsim o cale alternativă de acces către aeroport. Noi am descoperit-o și încercăm să o degajăm de vegetație și ce a mai rămas în urma Aviației Utilitare. Vom da drumul la proiectare și ne vom mișca repede pentru a-i găsi finanțare în următorul exercițiu bugetar”, a declarat primarul Mihai Chirica.

The post Anul viitor va începe proiectarea noului drum către aeroport appeared first on Curierul de Iasi.