B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Cercetare medicală de nivel european la Spitalul Dr. C. I. Parhon

Primarul Mihai Chirica a participat vineri, 19 aprilie, la Spitalul „Dr. C. I. Parhon”, la inaugurarea primului Centru de analiză morfologică și spectroscopică a calculilor urinari din Sud-Estul Europei.

„La Spitalul «Parhon» se fac pași importanți în aplicarea unor soluții moderne în ceea ce privește tratamentul litiazelor. Meritul este al domnului profesor Cătălin Pricop și colaboratorilor dumnealui. Este un început frumos, care arată faptul că specialiștii din Iași reușesc să demonstreze că orașul nostru este un centru de excelență în medicină. Meritele aparțin școlii ieșene de medicină, profesorilor și medicilor specialiști care fac această activitate și îi felicit și pe această cale.

Spitalul «Parhon» va intra din acest an într-un program mai important de investiții. Este pentru prima dată când are un astfel de buget mai mare decât Spitalul de Recuperare, celălalt spital din subordinea municipalității. Acolo putem spune că problemele s-au mai rezolvat. Vrem să demarăm licitațiile pentru modernizarea corpului ATI, respectiv a blocurilor operatorii, iar ulterior ne vom duce și spre zonele de salon și cabinete medicale”, a declarat primarul Mihai Chirica.

The post Cercetare medicală de nivel european la Spitalul Dr. C. I. Parhon appeared first on Curierul de Iasi.


Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași