B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Drumul spre Aeroport va fi preluat de municipalitate și modernizat

Primăria Municipiului Iași face demersuri pentru modernizarea drumului de acces către Aeroport. Întrucât calea de acces este drum județean, încă de anul trecut primarul Mihai Chirica a făcut apel la identificarea unei soluții amiabile care să rezolve problema, în acest sens propunându-se transferul drumului din administrarea Consiliului Județean în cea a municipalității ieșene.

Astfel, în ședința ordinară a Consiliului Județean din 23 aprilie, aleșii județeni au aprobat transmiterea drumului DJ 282I din domeniul public al Județului Iași și administrarea Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași în domeniul public al Municipiului Iași și administrarea Consiliului Local Iași. În continuarea acestei proceduri, primarul Mihai Chirica a emis o dispoziție care privește constituirea unei comisii care să gestioneze preluarea arterei, iar apoi buna administrare a drumului județean menționat.

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local din 24 aprilie, la aprobarea formei finale a bugetului local al municipiului Iași primarul Mihai Chirica a stabilit împreună cu aleșii locali alocarea unei sume necesare lucrărilor de modernizare a drumului de acces către Aeroport.

The post Drumul spre Aeroport va fi preluat de municipalitate și modernizat appeared first on Curierul de Iasi.


Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași