B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

EuroDemos promovează investițiile europene făcute în regiunea de Nord – Est

Motivați de motto-ul: „Unul pentru toți. Toți pentru o Europă Unită”, promotorii proiectului Cunoașterea politicilor de coeziune, factor de consolidare a identității europene au continuat să promoveze investițiile Uniunii Europene în regiunea de Nord-Est. După desfăşurarea de activități de tip info-point în Piatra Neamț, Botoșani și Suceava în perioada 10 – 12 mai 2019, acţiunile au continuat la Iași cu un nou info-point în data de 19 mai 2019. Cu acest prilej, pentru a atrage atenția cetățenilor către punctul de informare a fost realizat un flashmob cu voluntari EuroDEMOS si Kasta Morrely.

Marți, 21 mai 2019, promotorii EuroDEMOS au fost prezenți pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt desfășurând o nouă cafenea publică prin care cetățenii au fost invitați la discuții informative despre fondurile europene și investițiile concrete realizate în Iași, acestea fiind facilitate de oferirea unei cafele gratuite și materiale informative.

Acestea sunt o parte din cele mai recente activități prin care promotorii EuroDEMOS au interacționat cu aproape 1000 de cetățeni din regiune, contribuind astfel la creșterea gradului de conștientizare și informare privind oportunitățile și resursele la care România are acces ca țară membră a Uniunii Europene prin intermediul Programelor Operaționale din cadrul Politicii de Coeziune.

Proiectul “Cunoașterea politicilor de coeziune, factor de consolidare a identității europene” este coordonat de Asociația EuroDEMOS cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Mai multe informații despre proiect și despre politica de coeziune puteți afla accesând site-ul: www.cohesionpolicy.com

The post EuroDemos promovează investițiile europene făcute în regiunea de Nord – Est appeared first on Curierul de Iasi.