B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Iaşul, nominalizat la gala “CEE Shared Services and Outsourcing Awards”

Orașul Iaşi, compania CONDUENT și proiectul FAB LAB IASI au fost nominalizate în cadrul galei de premiere CEE Shared Services and Outsourcing Awards care se va desfășura la Varșovia (Polonia) în perioada 31 ianuarie – 1 februarie 2018.

Orașul Iaşi este nominalizat la categoria “orașul anului pentru dezvoltarea industriei IT & Outsourcing din Europa Centrală și de Est (în afara Poloniei)”. Primarul Iașului, Mihai CHIRICA, a fost invitat de organizatori să fie membru al juriului și în plus va avea ocazia să prezinte într-o sesiune separată argumentele atractivității Iaşului în faţa celor mai mari jucători din industria de Outsourcing la nivel european.

Compania CONDUENT (www.conduent.com), unul din cei mai mari angajatori din regiune în acest domeniu, este nominalizată la doua categorii “Compania de Outsourcing a anului (BPO)” si “Cele mai bune initiative de marketing din 2017“ pentru locațiile din Iași (România) și Lodz (Polonia).

De asemenea, proiectul FAB LAB IAȘI (www.fablabiasi.ro) cel mai mare spațiu de coworking din zona, este nominalizat la categoria “Cea mai buna colaborare intre mediul de business și cel universitar” in cadrul parteneriatului dezvoltat cu Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” Iasi.

Alte nominalizări din România, alături de cele menționate mai sus sunt: Allianz Technology – Actuarial Support Center (Cel mai mare furnizor de servicii unice), SCC Heroes cu operațiuni în Ungaria (Compania de recrutare a anului).

De asemenea, revista PINmagazine, revista industriei regionale de IT & Outsourcing (www.pinmagazine.ro) este partener media al evenimentului si va acoperi acest eveniment pentru România.

Peste 300 de lideri de opinie din domeniu vor fi prezenti la a VI-a editie a Galei de premiere CEE Shared Services and Outsourcing Awards în 2018, cu mai mult de 50 de firme interesate în stabilirea sau dezvoltarea afacerilor in industria serviciilor in Europa Centrala. Gala de premiere va fi precedată de un summit de jumătate de zi compus din paneluri, in care se va dezbate tema “shared services and outsourcing sector”, sesiuni cu date concrete din domeniu.

Având prezenţă atât în mass-media locala, cât și internațională, Gala de premiere CEE Shared Services and Outsourcing promovează regiunea Europei Centrala și de Est ca destinație de servicii de clasă mondială pentru companii globale care operează în Europa, America de Nord și Asia.

Europa Centrală și de Est (CEE) este bine stabilită ca o destinație de clasă mondială pentru centrele de servicii partajate și investițiile BPO. Cu Polonia ca și cea mai puternică locație din regiune, alte țări precum Ungaria, Cehia, România, Lituania și Letonia sunt destinații importante de investiții. Companiile globale de servicii partajate, proiectele de servicii pentru afaceri și profesioniștii sectorului vor primi premii de recunoaștere – de către un juriu independent din partea industriei – pentru contribuția lor la dezvoltarea sectorului de servicii pentru întreprinderi în Europa Centrală și de Est pentru anul 2017.

Mai multe detalii despre eveniment aici http://ceeoutsourcingawards.com

The post Iaşul, nominalizat la gala “CEE Shared Services and Outsourcing Awards” appeared first on Curierul de Iasi.