B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

În cadrul vizitei sale în Texas, primarul Mihai Chirica a avut o întrevedere cu guvernatorul Gregory Wayne Abbott

Vineri, 16 martie, primarul Mihai Chirica are programată o întrevedere cu guvernatorul statului Texas, Gregory Wayne Abbott, urmând ca ziua să se finalizeze cu o serie de întâlniri de afaceri și profesionale.

Primarul Mihai Chirica și omologul său din Houston, Sylvester Turner, au semnat miercuri, 14 martie, acordul bilateral de începere a procesului de înfrățire a Municipiului Iași cu City of Houston, Texas.

Ulterior, delegația ieșeană făcut o vizită la compania de transport public Metro și la Anderson Hospital.

Joi, 15 martie, programul a continuat cu o vizită în Austin, capitala statului Texas. Acolo reprezentanții delegației ieșene au avut o întâlnire cu șefii Camerei de Comerț din Austin și au participat la un important festival de muzică și arte, South by Southwest Festival. Seara, au fost prezenți la o cină alături de membri ai comunității românești.

 

The post În cadrul vizitei sale în Texas, primarul Mihai Chirica are programată astăzi o întrevedere cu guvernatorul Gregory Wayne Abbott appeared first on Curierul de Iasi.