B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași, la ceas aniversar: 15 ani de la înființarea școlii

În perioada 18 – 19 aprilie Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași a organizat o serie de activități pentru a marca 15 ani de la înființarea unității de învățământ. Foști și actuali dascăli și elevi, alături de reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Iași au participat la deschiderea festivă a „Zilelor Școlii” organizată joi, 18 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților. La ceremonie a fost invitat să participe și primarul Mihai Chirica, care i-a încurajat pe viitorii absolvenți ai unității de învățământ să nu renunțe la profesia pentru care s-au pregătit în timpul școlii, indiferent de obstacole.

„Vă încurajez să vă păstrați bucuria de a deține o diplomă într-o specializare care vă place cu adevărat. De aceea, trebuie să faceți din profesia voastră o activitate pe care să o desfășurați cu dragoste, cu implicare, cu mândrie. Nu trebuie să vă opriți aici. Gândurile voastre trebuie să zboare tot mai sus, să cereți mai mult de la voi și să vă propuneți orizonturi din ce în ce mai ambițioase. Este important să vă știți valoarea și «vă vindeți» scump. Dacă veți începe negocieri în acest fel, veți primi tot mai mult din ceea ce vi se cuvine. Tinerețea este o mare forță, dar înțelepciunea trebuie să o urmeze de fiecare dată. Cea mai mare bogăție a omului este timpul, indicator care permite să vă perfecționați, indiferent de greșelile pe care le comiteți. Fiecare materie școlară trebuie prețuită, nicidecum ignorată sau subestimată, iar asta o va demonstra timpul. Rămân un sprijin pentru educație, care pentru mine reprezintă temelia unei națiuni. În cadrul bugetului local al Municipiului Iași a fost prevăzută o sumă importantă pentru educație. Este în plină desfășurare proiectul de modernizare a sălilor de sport din unitățile de învățământ. Trei dintre acestea sunt deja gata, alte 10 spații urmând să le recepționăm în cursul acestei an. De asemenea, 14 săli de sport se află în stadiul de proiectare a lucrărilor”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Edilul a acordat conducerii unității de învățământ o diplomă de excelență în educație cu ocazia aniversării a 15 ani de la înființarea liceului.

 

The post Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași, la ceas aniversar: 15 ani de la înființarea școlii appeared first on Curierul de Iasi.


Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași