B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Modificări în circulația pe str. Sf. Lazăr și str. Păcurari

Primăria Municipiului Iași a primit de la Biroul Rutier – Poliția Municipiului Iași acordul pentru instituirea unor modificări în circulație care fuseseră discutate în Comisia de Circulație a municipalității.
Astfel, autovehiculele care vin de pe str. Smârdan nu vor mai avea voie să vireze stânga, spre Podu Roș, ci vor fi obligate să urce spre bd. A. Panu. De asemenea, mașinile care vin pe str. Sf. Lazăr dinspre bd. A. Panu nu vor mai avea voie să vireze stânga pe str. Smârdan, ci vor trebui să continue drumul spre Palas – Podu Roș.
De asemenea, autovehiculele aflate pe str. Păcurari, pe sensul de mers dinspre Piața Mihai Eminescu către șoseaua Păcurari, nu vor mai putea vira stânga la intersecția cu strada Cișmeaua Păcurari, spre șoseaua Păcurari. Tot pe str. Păcurari, pe sensul de mers dinspre Piața Mihai Eminescu către șoseaua Păcurari, va fi interzis virajul la stânga în intersecția cu stradela Florilor, spre str. Cișmeaua Butuc și str. Florilor.

The post Modificări în circulația pe str. Sf. Lazăr și str. Păcurari appeared first on Curierul de Iasi.