B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

“Poveştile pădurii Călugăra”, proiect de redescoperire a tradiţiilor din zona judeţului Iaşi

Asociația Grupul de Inițiativă al Studenților Unici – GISU și Asociația Magii Pădurilor organizează traseul tematic, „Poveștile pădurii Călugăra”. Traseul este localizat în sat Muncelu de Sus, comuna Mogoşeşti-Siret, aflat la circa o oră distanță de Iaşi, iar inaugurarea lui va fi sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 11.00.

„Prin inaugurarea primului traseu tematic din zona județului Iași, ne propunem să aducem la cunoștința tinerilor adevăratele valori străbune, care s-au consolidat în jurul satului românesc: credința, neamul, cultura, precum și prețuirea bogățiilor naturii care ne înconjoară. Proiectul face parte din seria de acțiuni planificate în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, prin care Asociația GISU își propune să contribuie la creșterea calității vieții culturale, educaționale și sociale, pentru circa 500 de copii și tineri, cu vârstele cuprinse între 7-20 ani, din mediul rural din județul Iași, care vor beneficia de activități cultural-educaționale în perioada 2019-2020”, au declarat organizatorii.

Traseul este realizat prin munca voluntară a copiilor și tinerilor din satul Muncelu de Sus, comunitate beneficiară în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, derulat de Asociația GISU, în perioada 2017-2020.

Mai multe detalii pot fi găsite pe paginile de Facebook:

The post “Poveştile pădurii Călugăra”, proiect de redescoperire a tradiţiilor din zona judeţului Iaşi appeared first on Curierul de Iasi.


Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași