B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Primăria caută un partener care să amenajeze un patinoar artificial în Parcul Expoziției

Primăria Municipiului Iași își exprimă public intenția de a identifica un partener care să amenajeze un patinoar artificial în Parcul Expoziției. Municipalitatea va pune la dispoziție terenul, utilitățile și alte resurse logistice, urmând ca partenerul să aducă instalațiile și personalul necesare și să asigure exploatarea locului de agrement.

„Iubitorii de mişcare din municipiul Iași vor avea ocazia să practice acest sport pe un patinoar artificial. Intenționăm astfel să punem mai mult în valoare Parcul Expoziției. Sunt mulți ieșeni, mai ales tineri, care au solicitat acest lucru. În acest fel vom anima această zonă în perioada Sărbătorilor de Iarnă”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Persoanele fizice sau juridice interesate își pot exprima intenția de a participa la acest proiect trimițând un e-mail la adresa cabinet.primar@primaria-iasi.ro.

The post Primăria caută un partener care să amenajeze un patinoar artificial în Parcul Expoziției appeared first on Curierul de Iasi.