B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Programul de modernizare a trotuarelor și aleilor din cartiere va fi extins

Reprezentanții Primăriei pregătesc o licitație pentru un nou contract de modernizare a trotuarelor și aleilor pietonale din cartiere. Suprafața avută în vedere este de 200.000 de metri pătrați.

„Este un proiect pe care vrem să îl continuăm. Alocarea bugetară este de 19,8 milioane lei. În cadrul contractului anterior, pe care l-am semnat cu SC Symmetrica SRL, în aceste zile lucrăm pe strada Semnului, în parcarea din zona bulevardului Nicolae Iorga, între Canta și Păcurari, în zona Oancea, mai ales în zona Școlii nr. 10, și pe Aleea Rozelor, pe tronsonul cuprinse între bulevardul Nicolae Iorga – strada Nicolina și bulevardul Socola, pe sensul spre zona Cotnari. De asemenea, de astăzi vor începe lucrările pe strada Nicolae Gane. Zilele următoare se vor face lucrări și pe străzile Theodor Burada și Pinului și aleea Grigore Ghica Vodă”, a precizat primarul Mihai Chirica, în cadrul unei conferințe de presă.

The post Programul de modernizare a trotuarelor și aleilor din cartiere va fi extins appeared first on Curierul de Iasi.