B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Spectacole difuzate online de Opera și Teatrul din Iași

În condițiile suspendării reprezentanțiilor desfășurate în săli, instituțiile culturale ieșene au căutat soluții pentru ca spectatorii fideli să se bucure în continuare de actul artistic. Astfel, Teatrul Național Vasile Alecsandri și Opera Națională Română Iași transmit în sistem online mai multe spectacole din arhivă, foarte apreciate de către public.

Astfel, în Joia Mare, pe 16 aprilie, de la ora 18:30, Opera Națională Română Iași va difuza spectacolul vocal-simfonic “Messa de Requiem” de Giuseppe Verdi, sub bagheta maestrului dirijor Mark Stringer.

În Duminica Sfintelor Paști, de la ora 18:30, ieșenii sunt invitați la un moment de gală în cadrul spectacolului de balet “Valsuri celebre în interpretări coregrafice”, semnat de artista emerită coregraf Ileana Iliescu.

Streamingurile sunt oferite gratuit pe site-ul oficial www.operaiasi.ro și rămân valabile online timp de 48 de ore.

Și Teatrul Național Vasile Alecsandri a difuzat pe canalul propriu de Youtube o serie de spectacole precum „Domnul Swedenborg vrea să viseze”, „Freelancer Story” sau „Unu + Unu”…. În fiecare zi, până la sfârșitul acestei săptămâni, actorii Naționalului ieșean vor susține pe pagina de Facebook a teatrului un recital de poezie din închisorile comuniste.

The post Spectacole difuzate online de Opera și Teatrul din Iași appeared first on Curierul de Iasi.


RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași