B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Trupa umoristică Comedy Zebra Show revine la Iași

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 19.00, va avea loc un show de comedie al Comedy Zebra Show, prima și cea mai de succes trupă umoristică din Republica Moldova.

Evenimentul este organizat de Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG) Iași și se va desfășura la Teatrul pentru Copii și Tineret ,,Luceafărul”. ,,Trupa Comedy Zebra Show este cunoscută de publicul român în urma participării în cadrul emisiunii televizate <<iUmor>>, unde băieții au dat dovadă de creativitate și originalitate, dar și datorită popularității pe care a obținut-o în mediul online. Bazându-se pe glume îndrăznețe inspirate din realitatea cotidiană, dar și din situațiile mai ciudate, Comedy Zebra Show se ridică mereu la standardele și cerințele publicului de comedie. După ce în noiembrie 2018 a evoluat pe scena Casei de Cultură din Cluj-Napoca, fiind întâmpinați cu entuziasm și interes, Comedy Zebra Show dă curs invitației ATRAG și vine la Iași. Promitem o seară explozibilă, cu mii de zâmbete”, au afirmat reprezentanții ATRAG. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi la adresa: www.facebook.com/events/805815023094541/.

ATRAG a fost fondată în 2006, fiind o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică, care are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale ale tinerilor români din afara granițelor României pe lângă autoritățile și administrația învățământului, administrația de stat, precum și față de alte organizații naționale și internaționale din România.

The post Trupa umoristică Comedy Zebra Show revine la Iași appeared first on Curierul de Iasi.