B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Turneu de tenis între o selecționată a Iașului și una a provinciei irlandeze Connacht

Un grup de 16 turiști irlandezi s-a aflat zilele trecute în Iași. Scopul principal al vizitei în Capitala Moldovei a fost acela de a participa la un turneu amical de tenis între o selecționată a Iașului și una a zonei de Vest a Irlandei (provincia Connacht). Grupul a fost condus de Garrett Barry, director de dezvoltare ȋn cadrul Federaţiei Irlandeze de Tenis, aflat pentru a doua oară ȋn acest an la Iaşi. „Prima dată a vizitat Iașul în luna aprilie când, împreună, am organizat un turneu amical ȋntre o selecţionată regională de juniori irlandezi şi juniori ieşeni. După succesul avut cu ȋntâlnirea juniorilor am hotărât să aduc la Iaşi şi un grup de adulți practicanți ai tenisului din provincia Connacht, unde locuiesc acum. Evenimentul este organizat ȋn parteneriat cu Tenis Club Leo Iaşi, pe terenurile de lângă lacul Rediu”, a declarat ieșeanul Daniel Irimia, director al Castlebar Tennis Club şi al Westport Tennis Club și totodată inițiator al proiectului.

Grupul s-a aflat ȋn Iaşi între 6 și 8 septembrie, perioadă ȋn care a vizitat și principalele obiective turistice din oraș. Din grupul irlandez au făcut parte persoane care activează ȋn diverse sectoare de activitate, inclusiv zona culturală, educaţională sau de afaceri.

The post Turneu de tenis între o selecționată a Iașului și una a provinciei irlandeze Connacht appeared first on Curierul de Iasi.