B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Ziua Poliției Locale Iași

Ziua Poliției Locale va fi marcată și la Iași. În acest sens, sâmbătă, 18 mai, și duminică, 19 mai, între orele 11.00 și 15.00, ieșenii sunt așteptați pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, unde Poliția Locala Iași va prezenta autospecialele folosite în misiunile de patrulare, armamentul din dotare și mijloacele de autoapărare.

„Lucrătorii instituției noastre vor discuta cu cetățenii cu privire la atribuțiile Poliției Locale, precum și la modul de acțiune și intervenție pentru asigurarea unui climat de siguranță publică în Municipiul Iași. În plus, ieșenii vor putea vedea și patrulele călare ale instituției”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Cu aceeași ocazie, conducerea instituției va înmâna peste 50 de diplome de merit polițiștilor locali care s-au remarcat în activitatea desfășurată și implicarea manifestată în exercitarea atribuțiilor specifice muncii de poliție locală. Ulterior, pe 21 mai, când este sărbătorită la nivel national Ziua Poliției Locale, vor fi premiați și câștigătorii concursurilor de șah, tir și echipele de fotbal, care în această perioadă participă la diverse competiții sportive.

The post Ziua Poliției Locale Iași appeared first on Curierul de Iasi.


Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași