B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


Ajutor pentru persoanele vârstnice, fără susţinători legali, autoizolate la domiciliu


În contextul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus, Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Socială, oferă servicii de aprovizionare cu alimente, produse de igienă etc. persoanelor vârstnice autoizolate la domiciliu, lipsite de sprijinul familiei sau al unui aparținător.

O echipă de angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială se va deplasa la domiciliu pentru a primi lista cumpărăturilor și banii, iar în aceeași zi produsele necesare vor fi livrate solicitanților.

Persoanele vulnerabile pot suna la numărul de telefon 0770.448.993.

Cheltuielile pentru alimente vor fi suportate de persoanele care solicită ajutor, iar angajații Direcției de Asistență Socială vor acorda sprijin pentru evitarea deplasărilor și a locurilor aglomerate în vederea reducerii riscului de expunere la epidemie.

Pentru persoanele care au nevoie și de donații în medicamente sau / și alte produse, Direcția de Asistență Socială va contacta fundații, asociații și companii disponibile să doneze.

Companiile sau ONG-urile care vor să se alăture acestui demers sunt rugate să folosească adresa de e-mail dac_iasi@yahoo.com.

The post Ajutor pentru persoanele vârstnice, fără susţinători legali, autoizolate la domiciliu appeared first on Curierul de Iasi.


Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

ALEGERI LOCALE - 27 septembrie 2020

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Evenimente în Iași