B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


Baze de agrement


Spatii verzi si Rezervatii naturale:

1. Padurea si lacul Ciric

2. Padurea Breazu (Aleea Sadoveanu)

3. Rezervatia Paleontologica Repedea

4. Rezervatia Palinologica Ion Inculet

Baze de agrement - Ciric

 

Zona de agrement Ciric

Adresa: Lacul si padurea Ciric, in estul orasului Iasi 

Zona este accesibila cu autovehicolul, fie dinspre Tatarasi Sud (din zona "Doi Baieţi", pe aleea ce urmeaza firul apei), fie pe Drumul Aeroportului (pornind din str. Eternitate, in apropiere de zona Podul de Fier). Zona de agrement Ciric este o zona limitrofa a Iasului, fiind situata la o distanţa de 6 km de centrul orasului, in partea de est, in preajma unei salbe de lacuri, inconjurate de padure.

Baza de Agrement Ciric a suferit mai multe modificari astfel ca au fost realizate amenajari exterioare, plaje si piscine, au fost amenajate locuri de desfasurare a activitatilor de agrement, au fost construite pontoane si a fost instalat si un circuit de telescaune ce leaga Moara de Vant de Strada Aeroportului.

Parcul de aventura consta in activitati de escaladare, catarari in copaci, paint ball dar si plimbari cu telescaunul.

Pe langa aceste amenajari, zona Ciric mai dispune de un teren pentru minigolf, două terenuri de minifotbal cu suprafaţă de iarbă artificială şi un teren multifuncţional (volei, handbal, baschet), o zonă de escaladare ziduri, 6 terenuri de tenis de câmp pe suprafaţă de zgură, un pavilon de tenis de masă cu suprafaţa de 450 mp (aproximativ 15 mese de tenis) şi o zonă de paintball, parcuri de joaca pentru copii (cu zona de gonflabile), piste de biciclete si plimbari pe lac cu hidrobicicletele (4 pantoane) si barci. 

Exista două trasee de microbuz către Ciric, microbuzele cu numerele 48 și 49.

Activitatile au loc pe baza de cerinte şi programari.Persoanele care vor veni cu maşina vor avea la dispoziţie parcările din zonă, tarifele fiind de 3 lei/h/maşină şi 10 lei/h/autocar.

 Pentru programari (intre orele 8:00 - 20:00):

Telefon:  0774 933807 informatii si programari terenuri tenis, fotbal.

               0736 876236 informatii ambarcatiuni.

Piscinele nu se inchiriază!

 

 
Baze Nautice:

1. Baza Nautica "Dorobant"

2. Baza Nautica Nova Nautic "Ezareni"


Stadioane

1. Stadionul "Emil Alexandrescu" (Bd. Carol I, Dealul Copou)

2. Stadionul Tineretului (Str. Aviatiei, nr. 1)

 

Escalada, Alpinism:

 

Săliţa de căţărat

Adresa: Strada Mitropolit Varlaam, nr.3
Telefoane: 0040.740 623913; +40 (0)745 651.660; +40 (0)744 905.593
www.salitadecatarat.ro
Program: 18:00-21:30
Tarife: 1 intrare - 20 lei
abonament lunar - 100 lei

Sala s-a deschis în anul 2014 şi este orientată atât pentru dezvoltarea specifică a sportivilor de top, cât şi pentru pregătirea sau iniţierea căţărătorilor indiferent de nivelul de experienţă al acestora.
Are o suprafaţă catarabila de 60 mp, cu înclinaţii verticale şi surplombante (5, 20, 35, 60 şi 90 grade), toate sectoarele fiind interconectate. Iubitorii panourilor pentru căţărat pot alege între moonboard (40 grade), echipat cu 2 setup-uri(un total de aproximativ 150 de rute documentate), Hypergravity Intensity Training (40 grade), Pan Gullich (10 grade) cu 3 setup-uri de riglete sau placă de antrenament Progression.
Spaţiul este dotat şi cu instrumente specifice pregătirii fizice: haltere, vestă greutăţi, flexoare, greutăţi pentru încheieturi, s.a.

 

Clubul de Agrement de Bunavoie – Hamak

website: www.hamak.ro

Din Iasi, cel mai usor se ajunge cu masina, urcand prin Bucium, spre satul Pietrarie. La indicatorul spre Schitul Tarita, trebuie virat la dreapta. De acolo, se urmaresc indicatoarele "Hamak", pana la destinatie.

Cazare

- 7 casute de lemn cu pat dublu si apartament 4 persoane, capacitate 18 persoane (fiecare casuta este prevazuta cu pat dublu, dus si grup sanitar).

- 50 locuri de campare (acces la gratare, grup sanitar, curent electric si paza asigurata).

Pescuit

Pescuit sportiv si inchirieri undite in Iasi (lacul este populat cu peste – crap, caras, ten si somn. Pescarii pot gati sau lua acasa 2 kg de peste din cat au prins).

Echitatie in Iasi pentru mari si mici

Atat cursurile de echitatie, cat si plimbarile calare care se organizeaza pot fi urmate si de adulti si de copii


RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași