B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


Centrul de Afaceri Ideo


Centrul de Afaceri IDEO

 

Ideo este cel mai nou Centru de Sprijinire si Dezvoltare a Afacerilor din Iasi, ce se adreseaza companiilor mature si start-up-urilor. Pentru acestea din urma acordam o atentie deosebita si dezvoltam un pachet integrat de masuri prin care sa le sprijinim inca de la inceput si sa le ajutam sa creasca. Intr-un spatiu modern, de tip office-sharing, au posibilitatea sa inchirieze un birou individual la doar 90 euro lunar, din al doilea an de existenta. In primul an beneficiaza de gratuitate pentru sase luni, in urmatoarele sase platind 60 euro lunar. Aici, au acces la sali de intilniri si la toate facilitatile de care orice firma are nevoie.

Ideo este un centru de afaceri care traieste impreuna cu companiile pe care le gazduieste si care face toate eforturile sa dezvolte o comunitate dinamica, centrata pe calitate si performanta. Pentru ca ne pasa, am creat Ideo Club, un club de business networking in care sunt prezenti manageri si persoane imputernicite in companiile gazduite la Ideo si in care am implicat si alte personalitati si oameni de afaceri din Iasi.

In cadrul intilnirilor trimestriale ale Clubului, reprezentantii celor peste 40 de companii ce traiesc in Ideo au posibilitatea sa se relaxeze, sa interactioneze si, de ce nu, sa descopere in partenerii de discutie potentiali parteneri de afaceri.

Aici dam posibilitatea colaboratorilor si partenerilor nostri de a cunoaste alti oameni de valoare din domeniul in care activeaza sau din domenii complementare, cu care pot face schimb de experienta si de idei. Astfel, sfera relatiilor avantajoase pe care si le vor construi la noi, se va imbogati cu inca un strat.

La noi, in Centrul de Conferinte situat la etajul I, companiile au posibilitatea sa inchirieze, in conditii avantajoase, sali de conferinta cu o capacitate de 50, 100 sau 200 persoane, sali de meeting si sali de training. S alile sunt dotate multi-media(video-proiector, ecran de proiectie, instalatie de sonorizare) si sunt deservite de o incapere pentru traducere simultana, ideale pentru conferinte sau training-uri.

In pauza, cei peste 800 angajati ai companiilor gazduite se pot bucura impreuna de serviciile restaurantului din Centrul I DEO . U n restaurant incapator si bine pregatit unde se poate servi un pranz gustos, hranitor si convenabil. Aici, sint bineveniti si angajatii companiilor din vecinatate care asigura un trafic suplimentar zilnic de 100-150 persoane.

Accesul este facil, cu intrare direct din DN28, directia Iasi-Tg.Frumos. Mijloacele de transport in comun (autobuze, maxi-taxi) care circula pe traseul Pacurari – Canta – Era Shopping Center – Metro au statie la Ideo. Centrul se afla in proximitatea unor benzinarii, spalatorii auto si concesiuni auto, a magazinelor Carrefour sau Mobexpert.

Pentru a va familiariza cu conceptul Ideo si a explora comunitatea noastra va rugam sa accesati site-ul Centrului : www.ideo.com.ro sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/ideo.

Va invitam sa ne cunoasteti in Soseaua Pacurari nr.138! Avem incredere ca putem dezvolta impreuna un parteneriat solid, de lunga durata.Denumire Data publicării Mărime Descarcă
Mai multe detalii in prezentarea ce poate fi descarcata de aici 04-05-2016 8.77 MB Descarcă

RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași