B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


Conferința CyberShare – Iași, 24-25 mai 2018


În perioada 24-25 mai 2018 se va desfășura, în Sala Vasile Pogor a Primăriei Municipiului Iași, Conferința CyberShare.

 

Evenimentul își propune să prezinte proiecte și bune practici în domeniul securității cibernetice și se adresează responsabililor cu securitatea IT și managerilor din companii publice și private direct interesați de soluții care permit protejarea sistemelor informatice de atacuri cibernetice.

 

Ca speakeri au confirmat participarea Catalui Daria - Cyber Awareness coordinator din cadrul Comisiei Europene,  Dalibor Baskovc - IT Service Manager Information Assurance Office din cadrul Comisiei Europene , Liviu Moron - IT Service Manager Security Assurance, din cadrul Comisiei Europene, Ioan Cosmin Mihai - Academia de Poliție  București și alți specialiști în Cybersecurity din instituții publice și private.

 

Participarea la conferință este gratuită, accesul fiind posibil în limita locurilor disponibile după înregistrarea pe site-ul evenimentului www.cybershareconference.com.

 

Invitația adresată românilor din Instituțiile Europene care lucrează în Cybersecurity de a împărtăși experiența lor participanților la eveniment este un prim pas prin care dorim să îmbunătățim schimbul de idei între românii din Diaspora și companiile publice și private din România.

 

Vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment!

 

                                                 Vă mulțumim,

                                                 Echipa CyberShareDenumire Data publicării Mărime Descarcă
Agenda 11-05-2018 973.57 KB Descarcă