B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


Începe modernizarea străzilor I. I. Mironescu, Dochia și Țicăul de Jos


Primarul Mihai Chirica a semnat luni, 24 februarie, autorizațiile de construire necesare începerii lucrărilor de modernizare a străzilor I. I. Mironescu, Dochia și Țicăul de Jos. În cursul zilei de joi, 27 februarie, Primăria Municipiului Iași a predat amplasamentele către constructor, lucrările de modernizare începând în cursul zilei de luni, 2 martie, acestea urmând să dureze maxim 12 luni.
„Modernizarea acestor artere de circulaţie face parte din obiectivul mai amplu al Primăriei Municipiului Iași de reabilitare a infrastructurii rutiere în cartierele Copou, Canta, Moara de Vânt, Tudor Vladimirescu şi Ţicău. De altfel, modernizarea infrastructurii în zona Țicău este o necesitate pe care mi-au semnalat-o ieșenii și în cadrul dezbaterii proiectului bugetului Municipiului Iași pe acest an. Pe măsură ce va fi modernizată și infrastructura de utilități, vom face proiectele tehnice, vom lansa licitațiile și vom începe lucrările de modernizare și a altor străzi din această zonă”, a declarat primarul Mihai Chirica.
Lucrările la străzile I. I. Mironescu, Dochia și Țicăul de Jos fac parte dintr-un pachet care include și modernizarea străzilor Viticultori, Roşcani, Timpului, Șt. O. Iosif şi Luca Arbore, acestora alăturându-li-se şi supralărgirea bulevardului Tudor Vladimirescu.

The post Începe modernizarea străzilor I. I. Mironescu, Dochia și Țicăul de Jos appeared first on Curierul de Iasi.


Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

ALEGERI LOCALE - 27 septembrie 2020

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Evenimente în Iași