B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


Mesajul domnului Mihai CHIRICA, Primarul Municipiului Iaşi, adresat diasporei, cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni - 27 mai 2018


 

Dragi români de pretutindeni,

 

 

În numele Primăriei Municipiului Iaşi şi al meu personal, vă adresez cele mai frumoase gânduri de apreciere de ziua noastră, Ziua Românilor de Pretutindeni.

 

Nu există două Românii, există o singură țară pe care avem datoria să o prețuim, să luptăm pentru viitorul ei, să o dorim întreagă, prosperă, liberă și respectată între națiunile lumii.

 

Legătura trainică între inimile românilor de pretutindeni nu poate fi slăbită nici de vremelnicia liderilor, nici de decizii neinspirate, nici de distanță, de timp sau de destine împlinite pe alte meleaguri, dar mereu cu dorul în suflet și cu durerea de a nu putea fi mai aproape de valorile esențiale ale neamului nostru românesc.

 

Suntem puternici, suntem frumoși, suntem ROMÂNI oriunde în lume și vă mulţumesc pentru că iubiţi tricolorul românesc, vă mulţumesc pentru că iubiţi România şi oamenii săi, vă mulţumesc pentru că nu încetați să priviţi mereu, cu încredere şi speranţă, la viitorul acestei ţări.

 

LA MULȚI ANI! 

                                                                                                              Mihai CHIRICA

                                                                                                    Primarul Municipiului Iaşi


RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași