B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


Mesajul domnului Mihai CHIRICA, Primarul Municipiului Iaşi, pentru comunităţile de ieşeni din diaspora cu ocazia Învierii Domnului


 

Dragi ieşeni de pretutindeni,

 

Oriunde am fi în lume, Sărbătoarea Învierii Domnului ne apropie unii de ceilalți cu credință curată, cu generozitate și cu recunoștință.

Binecuvântarea divină care va ajunge în casele și sufletele dumneavoastră prin fiecare lumină sfântă să vă ocrotească și să vă dea forța de a privi, mereu, înainte, la victoria fiecărei zile.

Chiar dacă destinul v-a îndepărtat – sperăm vremelnic – de Iași, nu sunteți niciodată singuri, aveți alături de dumneavoastră forța unui oraș remarcabil care vă așteaptă, vă respectă, vă ascultă sugestiile și vă încurajează proiectele și pentru care contribuția fiecăruia dintre dumneavoastră este importantă.

Atât dumneavoastră, cât și familiile dumneavoastră, aveți în mine personal și în Primăria Municipiului Iași - prima din țară în care funcționează un birou destinat diasporei– un sprijin, un sfătuitor, un prieten.

Și oricât de multe granițe despart geografic oameni și destine, nu există bariere pentru a fi cu adevărat acolo unde te îndeamnă conștiința și sufletul.

 

Să vă ajute Bunul Dumnezeu să aveţi sărbători frumoase şi nu uitaţi că întotdeauna, pentru noi toţi, Iaşul este ACASĂ!

 

Hristos a înviat!

 

 

 

                                                                                         MIHAI CHIRICA

                                                                                 Primarul Municipiului Iaşi


RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași