B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


Mesajul domnului Primar Mihai Chirica, prilejuit de sărbătoarea Zilei Românilor de Pretutindeni - 31 mai 2020


           

 

               Dragi români de pretutindeni,

 

Din Iași - Capitala sufletului românesc, de Ziua Românilor de Pretutindeni, vă transmit cele mai frumoase urări de bine! Sunt alături de dumneavoastră indiferent cât de departe de țară v-au purtat pașii. Știu că nu ați încetat nicio clipă să vă gândiți și să iubiți meleagurile natale.

 

În astfel de zile, cuvintele capătă o semnificație deosebită, dar nemuritorul „dor” este poate cel mai impresionant dintre toate. Rămânem români, cu bunele și mai puțin bunele noastre, și suntem obligați să ne respectăm și să nu uităm că aparținem aceluiași popor, prea încercat de istorie. Avem nevoie de înțelepciune și solidaritate cu atât mai mult cu cât anul 2020 se dovedește unul neobișnuit. Pandemia de Covid-19 ne-a silit să stăm departe unii de alții, să ne izolăm de cei dragi și să amânăm revederea.

 

Le mulțumesc tuturor celor care au respectat măsurile generate de situația de criză la nivel mondial și îmi exprim întreaga recunoștință față de cei ce au trimis ajutoare în țară, îndeosebi spitalelor ce se confruntau cu lipsa materialelor medicale, salvând astfel vieți omenești.

 

Le mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care se implică în dezvoltarea comunității ieșene investind în orașul nostru. Ne sunt deosebit de folositoare experiența, puterea de muncă și entuziasmul dumneavoastră.

 

Vă asigur că Biroul Diaspora al Primăriei Municipiului Iași se află în dialog permanent cu comunitățile românești din afara granițelor. Pentru orice informație despre Iași și ieșeni, nu ezitați să ne contactați. Vă stăm la dispoziție!

 

Veți găsi mereu aici, la Iași, un prieten. Pentru că aici este „acasă”!

 

La mulți ani!

MIHAI CHIRICA

Primarul Municipiului Iași

 

 

 Denumire Data publicării Mărime Descarcă
Mesajul d-lui Primar 20-05-2020 78.96 KB Descarcă

RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași