B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro 

 

www.enterprise-europe-erbsn.ro

   Parcul Știintific și Tehnologic TEHNOPOLIS activează ca o platformă suport pentru dezvoltarea afacerilor din Iași și din zona Moldovei, fiind constituit în scopul utilizării rezultatelor activității de cercetare, aplicării tehnologiilor avansate din economie și creșterii participării institu ṭ iilor de învățământ superior la procesul de dezvoltare economico-socială prin știință și tehnologie.

 

 

   Parcul funcționează din Iunie 2005, având ca asociați Consiliul Județean Iași, Primăria Municipiului Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" Iași, Universitatea Agronomică și de Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Nominalizat la “European Enterprise Awards 2007”

      Parcul Științific și Tehnologic TEHNOPOLIS Iași oferă serviciile Enterprise Europe Network pentru județele Vaslui, Iași, Neamț, Botoșani, Suceava:

·         Căutare de parteneri de afaceri sau pentru proiecte de cercetare (având la dispoziție o bază de date comună împarțită în cereri/oferte de căutare parteneri de business sau de inovare/cercetare)

·         Informații despre politicile, programele și oportunitățile de finanțare oferite de UE (organizare de evenimente, elaborare de newsletter etc.)

·         Ajută IMM-urile să dezvolte produse noi, să aibă acces la piețe noi și le informează despre activitățile și oportunitațile pe care le oferă UE

Consiliază IMM-uri în legătură cu unele aspect tehnice precum drepturile de proprietate intelectuală, standardele și legislația UE

 

      Prin deschiderea Incubatorului de Afaceri, Parcul vine în sprijinul inițiativelor antreprenoriale care fac dovada, pe baza unui plan de afaceri, că pot dezvolta o afacere rentabilă, care trebuie să aibă ca scop final transferul tehnologic de rezultate ale cercetării pe piața internă sau externă.

 

 

 

Date de contact: tel.0332.102208, 0730521166 

Web: www.tehnopol-is.ro


      Tehnopolis oferă spații și terenuri spre închiriere într-o zonă liniștită, la 10 minute de Podu-Roș, la cele mai mici prețuri de pe piațăîncepând cu 2 Euro/mp, pentru:

·         Birouri cu suprafețe diferite

·         Producţie

·         Construcţii pe loturi de teren ce sunt scutite de plata impozitelor

·         Conferinţe şi expoziţii

·         Incubare afaceri pentru firmele de tip start-up, venind astfel în sprijinul iniţiativelor antreprenoriale

·         Cercetare-dezvoltare: laboratoare de evaluări mediu, criogenie, biotehnologii

Servicii GRATUITE:

·         Consultanţă de afaceri: juridică, financiară, accesare fonduri europene, găsire de noi parteneri

·         Săli de conferinţă şi seminarii

·         Locuri de parcare numeroase

·         Pază şi supraveghere video

·         Spaţiu interior pentru primire clienţi

·         Acces la toate utilităţile

 

 

 


RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași