B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro


United Business Center - parte din Iulius Group


 

United Business Center (www.unitedbusinesscenter.ro) este componenta office a ansamblului urbanistic multifunctional Palas, cea mai mare investitie în real estate din afara Bucurestiului, în valoare de peste 265 milioane de euro. United Business Center s-a impus ca un puternic centru de afaceri din regiune, datorita prezentei unui numar semnificativ de companii nationale si multinationale, din domenii precum IT, financiar, proiectare inginerie, consultanta si asigurari. Cele patru cladiri de birouri ofera dotari, facilitati si servicii la cele mai înalte standarde.

United Business Center înseamnă peste 28.000 mp de spaţii office clasa A, care se disting prin amplasarea centrală, caracteristicile tehnice de ultimă generaţie şi dotările moderne. Cei peste 1.500 de angajaţi ai companiilor cu sedii în United Business Center beneficiază, pe lângă un mediu de lucru premium, de o gamă completă de servicii de top şi numeroase posibilităţi de entertainment.

Printre facilităţile de business se numără şi cinci săli de evenimente din cadrul Congress Hall, ideale pentru conferinţe, congrese, seminarii, evenimente corporate şi întâlniri de afaceri. Mai multe detalii puteţi afla pe site-ul www.congresshall.ro.

 

În plus, United Business Center încurajează colaborarea dintre instituţiile locale şi mediul de afaceri, prin organizarea unor întâlniri periodice de tip Power L(a)unch. La acestea participă reprezentanţi ai comunităţii de business, ai autorităţilor şi ai universităţilor din Iaşi, creându-se oportunitatea de consolidare a unor parteneriate de succes. Mai multe detalii pe pagina de Facebook: www.facebook.com/ubcpalas.
Ansamblul urbanistic multifuncţional Palas este un proiect unic, inaugurat în mai 2012, care a introdus conceptul de „lifestyle center” pe piaţa autohtonă. Situat în centrul Iaşului, Palas include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, clădiri de birouri, un hotel de 4*, parcare subterană cu 2.500 de locuri, parc şi spaţii verzi de peste 50.000 mp.


RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI ȘI LOCUINȚELOR

COMISIA LOCALĂ DE FOND FUNCIAR

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Iasi

Evenimente în Iași