B-dul. Ştefan cel Mare Şi Sfânt, nr. 11, Iaşi. RO-700064 Fix: +40-232-267582; Fax: +40-232-211200 cabinet.primar@primaria-iasi.ro

Știri și noutățiVezi toate știrile

Conferinţă pe tema fondurilor europene

În perioada 23 – 25 iunie, Asociația EuroDEMOS va organiza la Iaşi a patra ediţie a Conferinţei Naționale “EU RO Governance”, cu scopul de a disemina rezultatele proiectului “Cunoașterea politicilor de coeziune, factor de consolidare a identității europene”.

Proiectul are ca scop creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la rolul politicii de coeziune a Uniunii Europene prin mijloace aplicative complementare de promovare ca modalitate de creștere a sentimentului de apartenență al cetățenilor la comunitatea europeană. Proiectul este coordonat de Asociația EuroDEMOS cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Activitățile Conferinței vor fi axate pe dezvoltarea unui cadru de participare și dialog pentru a indentifica viitoare oportunități de colaborare interinstituționale, pentru a accesa mai eficient fondurile europene, pentru a crea noi abordari în transmiterea informațiile legate de investițiile europene în rândul cetățenilor. Conferința va reuni reprezentați din instituții educaționale, reprezentanți din sectorul ONG, reprezentanți din administrația publică locală și centrală, antreprenori și persoane implicate în gestionare de proiecte cu fonduri europene.

The post Conferinţă pe tema fondurilor europene appeared first on Curierul de Iasi.